Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не че всеки трябва да е майстор.Просто няма какво да се обърка.Пробвай и ще разбереш че не за всичко се иска сервиз.

Comment

• Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Na gorniq носач се върти гумените металната втулка през която минава болтът вътре в тампона. Те б(тампоните) и затова отвътре са оребрени. TRW ги смазват там със специална смазка - проверено!
      Ами то значи аз съм вкарал най-голямата комбинация , Горни ТRW долни ATEC , така за горните като чеквах предницата ми казаха , че са добре, мисля навъртях с тях около 10к може и повече , имаше 1 период със скърцане да си призная , но после смених долните с АТЕC и сложих полиуретан на пред.стаб.щанга и за сега няма скърцане , да се надявам да не се разкърца , че това е честа болежка на алфите...
      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Аз сложих долни носачи АТЕС и за сега нямам забележка , смея да твърдя че дори тампона към амортисьора е по здрав от оригиналния.Вече доста им навртях и със 17ка джанта 225х45х17 все пак тормоза е по голям
        Attached Files
        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Здравейте,
          Имам Алфа 147 и след като я закарах в сервиз да ми кажат какво тропа се оказа , че трябва да сменя носачи и тампони. Аз нали съм си момиченце- нищо не разбирам от части, реших да прочета какво пише във форума. Обаче след като се обърках окончателно в тази тема- МОЛЯ, посъветвайте ме какви носачи да си купя и къде в Пазарджик могат да ми ги сменят? Все пак и цената има значение....

Comment

• Първоначално публикувано от italiana Покажи съобщение
            Здравейте,
            Имам Алфа 147 и след като я закарах в сервиз да ми кажат какво тропа се оказа , че трябва да сменя носачи и тампони. Аз нали съм си момиченце- нищо не разбирам от части, реших да прочета какво пише във форума. Обаче след като се обърках окончателно в тази тема- МОЛЯ, посъветвайте ме какви носачи да си купя и къде в Пазарджик могат да ми ги сменят? Все пак и цената има значение....
            Ае Добре дошла!
            Уточни първо,кои носачи за смяна,ако са всичките взимай коментираните носачи в тази тема,има добри отзиви за тях а и цената на комплекта е на цената на един долен оригинален носач.Мисля,че ги продават някъде в Пловдив,тоест ти е близо на теб.

Поздрави и успех.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Понеже и аз съм от скоро и сигурно ще трябва да правя подона интервенция тези дни...
              Имам едно питане:
              Не е ли по евтино и здраво да се сменят всичките тампони с полиретанови на оригиналните носачи?
              Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
              Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

• Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
                Понеже и аз съм от скоро и сигурно ще трябва да правя подона интервенция тези дни...
                Имам едно питане:
                Не е ли по евтино и здраво да се сменят всичките тампони с полиретанови на оригиналните носачи?
                Виж обявите на Ферариста и си преценявай сам,много хора предпочитат този вариант.

Comment

• Мерси за инфото,колега!
                  Казаха ми двата горни и един долен,но не разбрах кой е точно...Ще се свържа с фирмата от Пловдив в такъв случай и ще пиша за резултата.

Comment

Мерси за инфото,колега!
                    Казаха ми двата горни и един долен,но не разбрах кой е точно...Ще се свържа с фирмата от Пловдив в такъв случай и ще пиша за резултата.
                    Щом са ти казали 2 горни един долен,остава още един долен,хубаво е да се менят заедно,сменяй всички заедно.Пиши като ги смениш.

Поздрави и успех!

Comment

Мерси за инфото,колега!
                      Добре дошла и от мен
                      Ако са ти казали ,че имаш три за смяна,по-добре си вземи целия комплект и да приключиш с всичко от първия път.
                      Успех.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Да ви кажа само, че смених носачите (всички) и съм много доволна от Пловдивската фирма. Човека ги имаше в наличност, обясни ми дори за какво служат носачите (аз не съм много наясно). Поставиха ги и сега Алфи е много тиха и приятна за каране- няма и помен от тропането преди това. Най-хубавото е, че не успях да похарча цялата заплата за носачи и сега ще има и за мен Силно препоръчвам Жоро. Благодаря на всички колеги за помощта!
                        Last edited by tonov; d.m.y г., 00:10.

Comment

Да ви кажа само, че смених носачите (всички) и съм много доволна от Пловдивската фирма.
                          Хубаво си направила, добре, че взе умното решение да си спретнеш колата с тия носачи, безсмислено е да се гърбим за нещо на тройна цена, при положение, че я ги караме 50-60000 км тия дараци, я не. А за тукашните дупки не знам да е произведен досега носач, който да издържи, по-добре по-честа смяна на тънкажни носачи, отколкото... Също толкова често, но на ъъъ... оригинални
                          В голямата част на случаите, там , откъдето идват тия коли просто няма дупки, затова са издържали оригиналните повече време, макар, че появявайки се тук, вече са за смяна. В Германия на хубавите пътища трудно ще разбереш, че си за смяна носач, истината лъсва като се появиш в Родината, на първите 20-30 км.
                          Last edited by Liminat; d.m.y г., 06:19.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                            В Германия на хубавите пътища трудно ще разбереш, че си за смяна носач, истината лъсва като се появиш в Родината, на първите 20-30 км.
                            Много си прав, не знам в Германия но преди 4 месеца се прибрах от Италия и се оказа че колата която съм купувал нова имала една камара неща за смяна... появиха се първите 100км
                            Колежке, каква марка са носачите?
                            Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
                            Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

• От вчера и аз съм с тези носачил Взех си целия комплект плюс биалетки. Скърцането изчезна моментално и сега много се кефя като минавам по паветата. Засякъл съм километража и щи видя колко ще ми изкарат, но както каза колегата по-горе за тази цена няма какво да се коментира. Старите ми носачи бяха уж най-добрите и цената им беше най-висока. Бях платил по 360 лв. на долен носач и 180 лв. на горен и то с отстъпка. Скърцах си като циганска каруца и туй то. Да съм ги карал около 8 000 км повечето градско ( София ) и това им беше. Понеже София като цяло е един невероятен полигон за тестване на здравина на коли и съответно части скоро или надявам се по-натък във времето ще споделя как се държат при мене.
                              Alfa Romeo 2.4 JTD `2000

Comment

• Първоначално публикувано от Petk0FF Покажи съобщение
                                Бях платил по 360 лв. на долен носач и 180 лв. на горен и то с отстъпка. Скърцах си като циганска каруца и туй то.
                                Kви са тия носачи с такива цени и то с отстъпка?
                                Златни ли са?
                                Не се заяждам,просто ме е яд на цените в България....

Comment

Working...
                                X